Tunnelma


Jumpru, Jumpe, Jumpetti… Nelikymppisestä ei ehkä voi näin sanoa mutta rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jumpru Pub on paikka mistä ilta alkaa mutta myös useasti päättyy, täällä voit luontevasti viettää iltaa vaikka äitisi kanssa. Kun Kaarlenholvin nuoret ja kauniit saavuttavat noin 30 vuoden iän, siirtyvät he luonnollista reittiä portaita alas Jumpruun. Ovat tulleet aikuisiksi, naureskellaan tiskillä partoihin. Ainoa joka menee Jumprusta ohi on Kauppurienkatu, sanotaan. Tiedä häntä, mutta vuosisatoja vanhojen holvikaarien kätköissä aikaa viettäessä on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa, mitä missään muualla et voi aistia. Historian siipien havina tosin peittyy allensa pitkän illan aikana, kiitos kaikkien mainioitten ihmisten sekä laidasta laitaan soivan musiikin, jolla on Jumprussa aina ollut merkittävä rooli.

Jumprun & Pation musiikimaestrona toimivat omat baarimestarimme jotka vuoronperään laativat illan soittolistan. Baarimestarin ja illan fiiliksestä riippuen saatat kuulla sulosointuja Stewie Wonderin ja Doorsin kautta Chisuun, reggaemutkan kautta Children of Bodomiin ja sieltä sitten Adelen, Oasiksen ja Kentin kautta Laila Kinnuseen. Luonnollisesti baarimestarit toteuttavat asiakkaiden biisitoiveita. –Paitsi Yölintua, koska se on niin huono. Ainutlaatuinen osa Jumprun musiikkitarjontaa on Pianokabinetti, tai kuten meillä sanotaan, Jumprun Nahkat. Pianon, kahden kitaran ja kongojen säestyksellä lauletaan viikon jokaisena iltana sulassa sovussa Beatlesista PMMP:hen.

Nahkoilla nähdään useasti kaupungissa esiintyviä artisteja fiilistelemässä ennen tai jälkeen illan vedon, näin teki männä kesänä muun muassa maineikas brasilialainen metallipumppu Sepultura. Kesäisin ja viileämpänä vuodenaikana lämpölamppujen alla kaikki ovat iloisesti yhdessä Jumprun Patiolla jonka merkitystä ravintolalle ei voi väheksyä. Puutarhamainen, kukkien ja viiniköynnösten verhoilema ja muurien suojassa oleva Patio on oululaisille joka kesäinen must. Maanantaista perjantaihin Jumprussa tarjoillaan keittolounasta, listan löydät etusivulta.

Tiedoksi tullista tulleille

Ulkopaikkakuntalaisille selvennetään vielä nimifaktaa sen verran että ravintolan nimi on Ravintola Kaarlenholvi jonka alakerrassa toimii Jumpru Pub, pihalla Patio (suomeksi terassi) ja yläkerrassa Kaarlenholvi. Osa oululaisista kertoo menevänsä Jumpruun, Jumpeen, joku Jumprun yläkertaan, toiset Kaarleen, Kalleen tai sen alakertaan… Kaikki kuitenkin tulevat kesällä Patiolle, se on varma. Poikkeatpa kumpaan kerrokseen tahansa niin reipas, ihana ja palvelualtis henkilökuntamme tarjoilevat sinulle maukkaita maltaita, pyöreitä viinejä, kuplivaa sekä tietenkin raikkaita drinkkejä.